Edit Content

Våre tjenester

La oss skape din visuelle identitet

En logo er mye mer enn bare et grafisk element. Den er hjertet av bedriftens visuelle identitet, og dens betydning strekker seg langt utover det rent estetiske. En godt utformet logo kan hjelpe deg med å bygge merkekjennskap, skape tillit, og etablere en varig forbindelse med publikum.

Dette er våre steg

STEG 1

Research

Før vi begynner å designe, må vi først forstå din bedrift på et dypt nivå. Dette inkluderer å lære om dine verdier, målgruppen din og dine konkurranter. Vi undersøker bransjetrender og samler inspirasjon for å danne et solid grunnlag for designprosessen.

STEG 2

Konseptutvikling

Basert på den innsikten vi har samlet, begynner vi å generere kreative ideer for logoen din. Vi utforsker ulike konsepter, former, farger og typografier som kan representere din merkevare på en engasjerende måte. Dette er øyeblikket hvor vi lar kreativiteten strømme fritt.

STEG 3

Utkast

Etter å ha brainstormet flere ideer, går vi videre til å lage digitale utkast av de mest lovende konseptene. Her begynner vi å forme logoen visuelt og fokuserer på å holde den enkel og tydelig. Vi utforsker ulike designelementer for å se hva som fungerer best.

STEG 4

Design

Når vi har valgt det sterkeste utkastet, begynner vi finjusteringen. Dette inkluderer å justere proporsjoner, farger og typografi for å sikre at logoen er perfekt balansert og lett gjenkjennelig. Vi jobber også med å sikre at logoen fungerer i forskjellige størrelser og formater.

STEG 5

Levering

Til slutt leverer vi logoen i alle nødvendige filformater, inkludert vektorformater for skalerbarhet og rasterformater for webbruk. Du vil også motta en høyoppløselig versjon for trykk.

Pakke priser

START PAKKE

Kr 4 900

/ prosjekt

STUDIO PAKKE

Kr 7 900

/ prosjekt

PREMIUM PAKKE

Kr 10 900

/ prosjekt